WEBSHOP

Bouwen van exclusieve online shop met extra functionaliteiten voor klanten

Kort over de klant

JazzInc Dioramas is een bedrijf dat grote schaalmodellen maakt en had een WordPress-website met WOO Commerce. De niche markt richt zich vooral op Amerikanen.

Project details

  • JazzInc Dioramas
  • Webshop
  • Tailwind, AlpineJS, Livewire, Laravel

De vraag

Bij het plaatsen van een bestelling ontstond er een probleem voor de klant. Klanten van dit bedrijf kunnen gespreid betalen en krijgen daarna hun product thuisgestuurd. Bij elke betaling maakte WOO Commerce een extra order. Wanneer een bestelling wijzigde, pasten medewerkers gerelateerde orders ook handmatig aan. De wens was om een systeem te hebben waarbij bovenstaande zaken automatisch gaan en overzicht bieden voor de gebruiker.

Onze oplossing

De hele webshop, inclusief het koppelvlak waarop systemen met elkaar communiceren, opnieuw bouwen bleek de oplossing. Klanten zien nu hun orderstatus, kunnen extra betalingen doen en krijgen inzicht in wanneer de bestelling te verwachten is. Ook is automatisch betalen nu een optie. Voor het bedrijf biedt het overzicht in de hoeveelheid actieve betalingsplannen en is er makkelijk een uitdraai van te maken. Daarnaast loopt de website nu sneller ondanks de grote hoeveelheid grote foto’s. We ontwikkelen nog door voor deze opdrachtgever. Soms wordt een product geleverd in meerdere dozen. Wij willen het mogelijk maken dat de eerste twee dozen al verstuurd worden als ze gereed zijn. Daarnaast ontwikkelen we een reageermogelijkheid voor de webshop.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOUW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?

Jij wilt minder handmatig werken, minder fouten maken en efficiënter werken? Cloudmazing bouwt ook een oplossing voor jouw bedrijf of organisatie.