OVER ONS

Snel en betrouwbaar
een op maat gemaakte applicatie

Als klant wilt u precies weten met wie u te maken heeft. In de online wereld kan alles snel onpersoonlijk worden en heeft u niet echt het gevoel met wie u contact heeft. Daarom willen we ons graag aan u voorstellen.

Over ons

Experts in op maat gemaakte oplossingen

Duidelijke communicatie

Ondersteuning na levering

HET TEAM

Ontmoet de mensen bij Cloudmazing

JW

Pragmatisch en resultaatgericht in zijn contact met anderen, Job kan met zijn ervaring in SEO en webshops, naast zijn technische vaardigheden, goed aansluiten in een gesprek om van ieder webproject een succes te maken.

heart

skiën

heart

hockey

heart

lezen

Founder

Job Wiegant

JG

Als actieve deelnemer in ons team, is Jaggy een verrijking voor ieder project en door zijn gedrevenheid zorgt hij voor de beste prestaties.

heart

open-source software

heart

wandelen

heart

technology

Software Engineer

Jaggy Guaran

SM

Getalenteerde developer die zijn mannetje staat in zowel front- als backend en geen uitdaging uit de weg gaat. Sami verstaat zijn vak en brengt deze graag in de praktijk.

heart

open-source software

heart

lezen

Software Engineer

Sami Mazouz

SA

Sinan is een dynamische kracht in ons team, wiens expertise in webontwikkeling elk project verrijkt. Met een goede balans tussen creativiteit en technische kennis, maakt hij van elke uitdaging een succes.

heart

lezen

heart

gamen

heart

technologie

Software Engineer

Sinan Al-Defa'i

QG

Quin is een kundige ontwikkelaar en heeft zich de afgelopen jaren goed kunnen ontwikkelen. Hij heeft veel ervaring met het maken van diverse API koppelingen.

heart

sport

heart

gamen

heart

programmeren

Software Engineer

Quin Gaasbeek

BM

Ontmoet Borna Modric, onze veelzijdige student Elektrotechniek en Informatica. Borna, die studeert aan Saxion Universiteit en Harvard Universiteit, combineert technische kennis met ervaring in klantenservice. Zijn technische vaardigheden komen tot uiting

heart

programmeren

heart

gadgets

heart

hardlopen

Software Engineer

Borna Modrić

PT

Paulo Trajano is een UI/UX-designer die uitblinkt in het ontwikkelen van stijlvolle, gebruikersvriendelijke websites en apps. Zijn ontwerpen combineren visuele aantrekkelijkheid met een naadloze gebruikerservaring.

heart

fotografie

heart

gadgets

heart

grafisch ontwerp

Design

Paulo Trajano

M

Onze topper van het Deltion college. Hij loopt bij ons stage om alles van de TALL stack te leren.

heart

Programmeren

heart

Fitness

heart

Zwemmen

Stagiair

Mohamad Kalash

NV

Nicky's indrukwekkende achtergrond in ICT-management en haar natuurlijke vermogen om 'gaten te dichten' is een mooie aanvulling op ons team. Haar enthousiasme, energie en toewijding aan structuur en oplossingsgericht denken, passen perfect bij onze visie.

heart

Golfen

heart

Lezen

heart

Plannen

heart

Reizen

Projectmanager & Office Coördinator

Nicky Vlottes

lights

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen

Wil je minder handmatig werk doen, minder fouten maken en efficiënter werken? Cloudmazing bouwt ook een oplossing voor jouw bedrijf of organisatie.

Ik wil mijn wens bespreken