MAATWERK APPLICATIE

GoBooky

Over deze Klant

GoBooky is een bedrijf dat salonsoftware verkoopt aan kappers, pedicures, schoonheidsspecialisten, barbershops en andere salons. De software omvat een boeking- en kassasysteem.

PROJECTDETAILS

  • GoBooky
  • Maatwerk Applicatie
  • Laravel, React, Tailwind

De vraag

Het maken van een gebruikersvriendelijke applicatie met mooi design. Klanten plannen via het online systeem zelf een afspraak in. Dat scheelt handelingen en daarmee tijd voor het bedrijf dat de software aan haar klanten aanbiedt. De klant had al een platform dat draaide op verouderde code. Op deze code was steeds verder gebouwd, maar nooit verbeterd.

Onze oplossing

Een nieuwe applicatie met nieuwe code. Als ondernemer is het nu mogelijk in te loggen en de omgeving naar eigen wens aan te passen. Van klanten zijn gegevens bij te houden in de app, maar ook is het mogelijk klanten van de gebruikers een vragenlijst in te laten vullen of contract te laten tekenen. Nog een aantal extra’s: * Een kleine website maken * Foto’s en teksten pas je makkelijk aan * Een eigen widget maken en toevoegen aan eigen bestaande WordPress-site We zorgen nog steeds voor verbeteringen. Zo bouwen we nu een kassasysteem.

lights

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen

Wil je minder handmatig werk doen, minder fouten maken en efficiënter werken? Cloudmazing bouwt ook een oplossing voor jouw bedrijf of organisatie.

Ik wil mijn wens bespreken