MAATWERK APPLICATIE

HR Navigator

Over deze Klant

Via de website van deze opdrachtgever vullen gebruikers lange formulieren in. Deze moeten volledig ingevuld zijn voordat de organisatie op een later moment de gebruikers benadert.

PROJECTDETAILS

  • HR Navigator
  • Maatwerk applicatie
  • Tailwind, AlpineJS, Livewire, Laravel

De vraag

Via hun WordPress-website is er een bestaande opzet met vragenlijsten. De formulieren achter deze lijsten zijn té standaard, ofwel niet mooi en toereikend voor de beoogde gebruikers. Klanten moeten met gemak een formulier van begin tot eind invullen.

Onze oplossing

Wanneer een gebruiker makkelijker en op een interactieve manier door het formulier gaat, wordt vaker volledig ingevuld. Door onze aanpassing aan het formulier zijn kosten voor acquisitie met 75 procent gedaald. Gebruikers vullen het hele formulier in. Wij werken nog aan een doorontwikkeling met de Arbo en creëren de mogelijkheid voor gebruikers om het formulier op een later moment verder in te vullen. Via e-mail krijgen ze de link naar het verder in te vullen formulier. Na invullen wordt het formulier automatisch in het CRM-systeem van de organisatie gezet, waarna een medewerker contact opneemt.

Over HR Navigator

HR Navigator helpt je gratis en 100% onafhankelijk bij het vinden van de best passende HR leverancier voor jouw organisatie. Onze slimme vragenlijst brengt jouw wensen goed in kaart. Daarna gaat jouw persoonlijke HR adviseur tot het gaatje om de beste aanbieder te vinden. Ons motto is dat we iedereen helpen. Altijd! En dat doen we we niet alleen gratis maar het is ook 10 x sneller dan wanneer je zelf gaat zoeken.

lights

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen

Wil je minder handmatig werk doen, minder fouten maken en efficiënter werken? Cloudmazing bouwt ook een oplossing voor jouw bedrijf of organisatie.

Ik wil mijn wens bespreken