MAATWERK APPLICATIE

MAS

Over deze Klant

Deze organisatie gaat de hele wereld over om audits uit te voeren op schepen. Dit begint met research. Dan gaan ze kijken wat ze gaan onderzoeken en vullen ze dit via de app in. Dan kijken ze welke onderzoeken erbij horen en voegen ze hier afbeeldingen aan toe. Ze kijken bijvoorbeeld naar isolatiemateriaal en of dat aan de norm voldoet. Of bij een batterij kijken ze of er gevaarlijke stoffen te vinden zijn. Zij nemen daar samples van en die moeten naar het laboratorium om getest te worden. Daarna komen de uitslagen binnen en die moeten gedocumenteerd worden, zodat daar vervolgens wel of geen actie op ondernomen kan worden.

PROJECTDETAILS

  • Verbinden van data over boten in één app
  • Maatwerk Applicatie
  • Tailwind, AlpineJS, Laravel, Livewire

De vraag

Een app bouwen om op laagdrempelige en efficiënte manier data te verzamelen. Voor deze app hadden ze een model dat ze gebruikten. De app moest dezelfde lay-out als het model krijgen, zodat het makkelijk door medewerkers te gebruiken is.

Onze oplossing

Naast de geleverde matchende lay-out heeft de app ook een aantal andere eigenschappen waardoor het in de praktijk makkelijker werkt, efficiënter is en overzicht is van het geleverde werk geeft. In de app zijn alle te auditen schepen zichtbaar. Van elk schip is bekend waar aan boord welke stoffen aanwezig zijn. Medewerkers van de opdrachtgever voeren tekeningen en resultaten met gemak in. Wanneer ingevoerde resultaten niet goed zijn, showt de app een rode kleur. Zo is er snel overzicht welke testen zijn gedaan en wat uitkomsten zijn. Veel medewerkers gebruiken de app voor een overzicht waar gevaarlijke stoffen zijn gevonden. Voorheen noteerden ze dit in een document, dat soms wel 200 pagina’s groot was. Foto’s voegden ze handmatig toe. Wij hebben de app uitgebreid met een checklist die aan boord in te vullen is. Foto’s zijn nu ook via de app toe te voegen. Met één druk op de knop staat alles op de goede plek. Met deze applicatie haalt de organisatie nu grote klanten binnen. Wij werken nog aan een doorontwikkeling op het gebied van de installatie van schepen.

lights

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen

Wil je minder handmatig werk doen, minder fouten maken en efficiënter werken? Cloudmazing bouwt ook een oplossing voor jouw bedrijf of organisatie.

Ik wil mijn wens bespreken